Estic convençuda que és essencial donar a conèixer les persones que hi ha darrere d’un projecte. En el cas del món rural i el sector agroalimentari és important explicar la seva història, passió i esforç, però també els sacrificis, reptes i problemàtiques als els quals han de fer front. Aquest relat, sincer, emocional i humil, és el que ens fa humans i ens permet donar a conèixer el vessant social del nostre projecte de vida. Per això, començo amb la part més humana i, per tant, amb una breu carta de
presentació.
Soc d’un petit poble del nord-est de Catalunya, Galliners (Pla de l’Estany), provinc de família amb tradició pagesa i malauradament des de petita he vist com històricament, s’ha infravalorat el poder que té l’àmbit rural i el nostre territori.
Actualment, em dedico a revertir aquesta situació. Després d’uns anys treballant a Barcelona amb marques d’àmbit nacional i internacional, vaig decidir tornar als orígens, fer-me autònoma i ajudar a projectes del sector agroalimentari i el món rural que posen en valor el territori català i els seus professionals.
Crec fermament en el periodisme, la comunicació i el màrqueting com a palanques estratègiques per impulsar i divulgar les grans oportunitats que ofereix el sector primari, el món rural i el territori català. Cuidar i estimar la terra, el territori, i el paisatge, també passa per ajudar als professionals que estan darrere els projectes a exterioritzar i donar a conèixer els seus negocis, valors, productes i serveis.
Durant les últimes dècades, l’àmbit agroalimentari, el món rural i el nostre territori ha evolucionat de forma exponencial, han sorgit projectes innovadors, emprenedors i humans que necessiten ser visibilitzats i apreciats. Hem d’explicar la seva història. I a mi, m'encantaria donar-los un cop de mà.